رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری

رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری

رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری

 

امروزه تعداد کمی از شرکت ها هستند که با خدمات ابری آشنایی ندارند. کسب و کارها و سازمان های بزرگ و کوچک از زیرساخت ابری برای سازماندهی اطلاعات و فعالیت های خود استفاده می کنند. زیرا خدمات زیادی ارائه می دهد. کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات بر این باورند که در آینده ای نه چندان دور فناوری اطلاعات به صورت رایانش ابری یا رایانش ابری خلاصه می شود. بنابراین داشتن دانش و استفاده از خدمات محاسباتی ابری برای همه گروه ها حیاتی است.

مارک بنیوف، مدیر عامل Salesforce می گوید:

“اگر کسی از من بپرسد که محاسبات ابری چیست، به جای پاسخ با تعریف علمی، به آنها می گویم که محاسبات ابری بهترین راه برای اداره یک تجارت است.”

استفاده از خدمات محاسباتی ابری به شرکت ها کمک می کند تا نگران نگهداری و در دسترس بودن زیرساخت خود نباشند. در عین حال هزینه های عملیاتی سازمان نیز به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت. ابری Computing خدمات بسیاری را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که شامل نرم افزارها و ابزارهایی مانند سرورها، برنامه ها، ذخیره سازی داده ها، پایگاه های داده و شبکه های مختلف می شود.با کمک خدمات محاسباتی ابری می توانید فایل ها و داده ها را به جای سرورها یا هارد دیسک های اختصاصی در پایگاه داده ذخیره کنید. این ویژگی به شما کمک می کند تا در هر زمان و هر مکان به برنامه های خود دسترسی داشته باشید.

رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری

محاسبات رایانش ابری چیست؟ تعریف ساده

محاسبات ابری، به ساده‌ترین عبارت، روشی متفاوت برای ارائه خدمات از طریق اینترنت است. محاسبات ابری مجموعه ای از ابزارهای کمکی است که دسترسی مداوم به ابزارها و نرم افزارها را فراهم می کند. یکی از مزایای این سرویس مقرون به صرفه بودن آن است زیرا کاربر با توجه به میزان مصرف هزینه پرداخت می کند. از یک طرف، زیرساخت نرم افزار و مدیریت آن بر عهده شرکت ارائه دهنده خدمات محاسباتی ابری است و خریدار با هزینه کمتر از دسترسی مداوم به سرویس برخوردار است.

 

نمونه فناوری کامپیوتر ابری | درایو گوگل

حتماً می خواهید یک فایل را برای دوست یا همکار خود ارسال کنید و فکر کرده اید که چگونه چنین فایلی را به اشتراک بگذارید. ممکن است Google Drive را در نظر گرفته یا امتحان کرده باشید. Google Drive یک سرویس Google است که به شما کمک می کند فایل ها و اسناد را در فضای خود ذخیره و به اشتراک بگذارید.می توانید فایل را در گوگل درایو آپلود کرده و به راحتی با دوستان خود به اشتراک بگذارید. حالا بیایید چند سوال بپرسیم:

 

آیا برای دسترسی به فضای Google Drive خود به دفتر Google رفتید؟

البته که نه.

آیا برای دسترسی به فضای Google Drive خود محدود به ساعات کاری هستید؟

البته که نه.

آیا آنتی ویروسی برای ذخیره اسناد خود در Google Drive نصب کرده اید؟

البته که نه.

آیا برای سرور برای آپلود فایل ها در گوگل هزینه ای پرداخت کرده اید؟

البته که نه.

آیا برای کار در Google Drive به رایانه گره خورده اید؟

البته که نه.

در واقع، محاسبات ابری هزینه استفاده از خدمات را برای شما کاهش داده و کار شما را با محدودیت های کمتری انجام داده است. شما محدود به ابزار نیستید. با استفاده از تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ می توانید به Google Driver دسترسی داشته باشید. همچنین می‌توانید در هر زمانی از هر کجای دنیا به Google Drive دسترسی داشته باشید. می توانید مطمئن باشید که گوگل ایمن است.

 

در واقع، محاسبات ابری فرصتی برای ارائه دهندگان خدمات است تا بهتر از قبل به مشتریان خدمات ارائه دهند.

 

رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری
نمونه فناوری کامپیوتر ابری | CEFIDAR ابریA

نرم افزار حسابداری فکر کنیدفرض کنید شرکتی که مدیر فروشش دائماً در حال انجام وظیفه است، این شرکت 3 حسابدار دارد که 2 نفر از آنها در شرکت هستند و 1 نفر از راه دور. این شرکت یک مشاور مالی نیز دارد. از طرفی واحد انبار این شرکت در محوطه ای خارج از ساختمان مرکزی قرار دارد. در صورت نصب نرم افزار حسابداری بر روی سرورهای شرکت، تمامی افراد برای دسترسی به اطلاعات سیستم باید حضور فیزیکی داشته باشند. در بهترین حالت، آنها باید از یک وب سرویس یا یک ابزار راه دور برای اجرای نرم افزار در بستر آنلاین استفاده کنند. حتما می دانید که چنین ابزارهایی خدمات پس از فروش مناسبی ندارند.

 

نرم افزار Sepidar ابری (بر روی پلت فرم محاسباتی ابری) اکنون همیشه در دسترس است. مدیر فروش با استفاده از تلفن همراه گزارش های فروش را برای انجام تکلیف دریافت می کند، حسابدار می تواند به سیستم دسترسی داشته باشد چه از راه دور کار کند و چه حضوری، و انباردار با استفاده از تبلت وارد و خارج از انبار می شود. سپیدار همیشه این برنامه آنلاین را در دسترس قرار می دهد و محدودیت زمانی و مکانی برای استفاده از برنامه وجود ندارد. از طرفی سپیدار سیستم زیرساختی اعم از (شبکه، سرور، سیستم امنیتی، قدرت فناوری اطلاعات و …) را فراهم کرده است تا سازمان مشتری متحمل هزینه های زیرساختی نشود.حالا که مثال های حسابی ابری را با دقت بیشتری می دانید، بهتر است حساب ابری را به صورت علمی و کامل تر بررسی کنید (هر چند هنوز ساده است).

 

محاسبات ابری چیست؟ استعاره ابر در محاسبه ابری

محاسبات ابری مدلی از محاسبات است که به شبکه ای مانند اینترنت متکی است. این اصطلاح دارای دو بخش محاسبات و ابر است که بررسی آن جالب است. به سطح ابر نگاه کنید. میبینی پشتش چیه؟ داخلش چطور؟

 

رایانش ابری چیست؟ کاربرد فناوری رایانش ابری
در حساب ابری او، ما داستان پشتیبان را نمی بینیم. این به این معنی است که ما از خدمات استفاده می کنیم، اما سرور یا زیرساختی را مسئول محاسبات نمی بینیم. اما کامپیوتر در حال حاضر وجود دارد و به طور مداوم کار می کند. سرورها همیشه فعال هستند. نیروهای امنیتی داده ها به طور مداوم بر سرورها نظارت می کنند تا به طور مداوم کار کنند و هیچ هکر یا ویروسی به آنها نفوذ نکند. دقیقاً همان مثال هایی که زدیم. کاربران نرم افزار Sepidar ابری سرورها، سخت افزار، شبکه و نیروهای فنی را که برای ادامه فعالیت سپیدار ابری درگیر هستند، نمی بینند. این استعاره ابر است.

تعریف موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) از محاسبات ابری:

محاسبات ابری مدلی برای دسترسی آسان و نامحدود به منابع محاسباتی مشترک است.این منابع را می توان به سرعت، با حداقل تلاش و کمترین تعامل با ارائه دهنده خدمات ارائه کرد.

تا به حال با محاسبات ابری و مفهوم آن آشنا شده اید. احتمالاً می توانید ببینید که چرا محاسبات ابری برای مشاغل کوچک و متوسط ​​بسیار جذاب است. این فناوری بهره وری سرمایه گذاری را افزایش می دهد زیرا بسیاری از هزینه های خدمات را حذف می کند. در ادامه به معماری و مدل های محاسباتی ابری و مزایای این فناوری برای مشاغل می پردازیم.

حالت مهندسی محاسبات ابری

معماری محاسباتی ابری به معنای ارائه خدمات در قالب مجازی سازی است. این بدان معناست که شما می توانید در هر کجا که هستید تنها با کمک اینترنت از خدمات این سیستم و شبکه با استفاده از رایانش ابری استفاده کنید. بسیاری از شرکت ها در کارهای روزانه خود از خدمات محاسباتی ابری استفاده می کنند که بسیار مقرون به صرفه است.

 

مزایای برتر خدمات محاسباتی ابری

همانطور که می دانید خدمات ابری شامل Iaas، Paas و Saas می شود و هر کدام مزایای خاص خود را دارند. یکی از مهمترین مزایای خدمات محاسباتی ابری افزایش سرعت، مقرون به صرفه بودن، افزایش کارایی، بهره وری و عملکرد است.این مزایا این زیرساخت را به یک انتخاب محبوب در بین مشاغل و کاربران عادی تبدیل کرده است.

همچنین سرویس های ابری با امکان به روز رسانی خودکار توانسته اند محبوبیت زیادی کسب کنند. در مورد امنیت باید گفت که بسیاری از شرکت ها اطلاعات محرمانه خود را در فضای ابری ذخیره می کنند. زیرا معتقدند افشای اطلاعات معمولاً از طریق کارمندان انجام می شود.

نکات مهم در مورد خدمات محاسباتی ابری

در این بخش با نکات مهم در مورد خدمات محاسباتی ابری آشنا می شوید:

خدمات مختلفی از طریق محاسبات ابری به کاربران ارائه می شود. خدماتی از جمله سرورها، پایگاه های داده، نرم افزارهای کاربردی، شبکه و ذخیره سازی داده ها.

امکان ذخیره، کنترل، مدیریت و بازیابی داده ها و اطلاعات از راه دور وجود دارد.

خدمات محاسباتی ابری به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم می شوند. خدمات عمومی با پرداخت هزینه به صورت آنلاین و خدمات خصوصی تنها به مشتریان خاصی در شبکه ارائه خواهد شد.

تمام کارهای سخت مربوط به پردازش داده ها در فضای محاسباتی ابری انجام می شود.این زیرساخت فرآیندها و تمام کارهایی که باید روی داده ها انجام شود را به رایانه های راه دور در فضای مجازی منتقل می کند. در نتیجه اینترنت به یک فضای ابری تبدیل می شود که به شما امکان می دهد در هر ساعت از شبانه روز به فایل ها و داده های ذخیره شده در هر نقطه از جهان دسترسی داشته باشید.

چند کلاس از مدل های کامپیوتری ابری؟

مدل‌های محاسباتی ابری را می‌توان به چهار دسته تقسیم کرد: محاسبات عمومی ابری، محاسبات خصوصی ابری، محاسبات ترکیبی ابری و محاسبات چندگانه ابری.

محاسبات ابری چگونه کار می کند؟

محاسبات ابری یک سرویس پردازشی است که از طریق شبکه های ارتباطی مانند اینترنت ارائه می شود. در واقع کاربر می تواند بدون نیاز به تجهیزات پردازشی خاص یا آگاهی از محل انجام چنین پردازشی از خدمات ابری استفاده کند.

 

 

.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *